Het oorspronkelijke gedecentraliseerde uitwisselingsaanbod van de OCC eindigt met succes

De Occam Association is verheugd aan te kondigen dat het initiële gedecentraliseerde ruilaanbod van het OCC-token met succes is afgerond. Het sterk overtekende aanbod, het eerste in zijn soort dat werd gelanceerd via het OccamRazer-lanceerplatform voor het Cardano-ecosysteem, was getuige van 200.000 OCC-tokens die in een razendsnelle IDO-ronde werden verkocht. Bijna 100.000 gebruikers bezochten de IDO-site en de tokens hadden slechts 30 seconden nodig om overtekend te worden.

Het Occam Association-team bedankt iedereen die heeft deelgenomen aan de IDO en de verhoging mogelijk heeft gemaakt en ook de vroege donateurs van het project. De Occam.fi-gemeenschap, die nu na slechts een paar weken meer dan 20.000 mensen telt op de sociale mediakanalen van Occam.fi, is en blijft een belangrijke rol spelen bij het maken van de OCC IDO en het OccamRazer-platform tot een doorslaand succes.

Darren Camas , vroege adviseur van het Cardano-ecosysteem en strategische partner van Occam.fi, zei:

“Het mag niet zonder erkenning zijn dat wat Occam.fi heeft bereikt in wezen het allereerste lanceerplatform voor het Cardano-ecosysteem is. De OCC IDO van Occam.fi en de tijd waarin het werd afgesloten, getuigen van hoe groot en betrokken de Cardano-gemeenschap is. Ik weet zeker dat ik namens het hele Occam.fi-team en de bredere gemeenschap spreek als ik zeg dat de DeFi-launchpad-mogelijkheden al lang werden verwacht voor het Cardano-ecosysteem, en nu zijn ze eindelijk gearriveerd via Bitcoin Revolution. ”

Het OccamRazer-platform is het eerste gedecentraliseerde lanceerplatform voor het Cardano-ecosysteem, ontworpen om de meest innovatieve en opwindende gedecentraliseerde applicaties en DeFi-projecten te hosten die aanzienlijk kapitaal willen aantrekken. Het Occam.fi-team heeft achter de schermen ijverig gewerkt om een ​​volledig werkend platform en ecosysteem te leveren voor de Cardano-gemeenschap op een cruciaal moment in de ontwikkelingsroadmap van de Cardano blockchain.

Wang Xi, partner bij Bixin Ventures , feliciteerde Occam.fi met de succesvolle verkoop en zei:

“We wisten dat Occam.fi klaar was om een ​​disruptieve kracht te worden voor innovatie en groei binnen het Cardano blockchain-ecosysteem. Het succesvol afronden van de OCC IDO via hun eigen platform bewijst dat OccamRazer klaar is voor de markt en klaar is om andere IDO’s te hosten. “

De Occam Association heeft nu zijn zinnen gezet op het uitbreiden van zijn first-to-market launchpad-mogelijkheden naar andere Cardano-gebaseerde projecten, vooral diegenen die hun proof-of-concept hebben gevalideerd via Project Catalyst en nu financiering zoeken om te groeien.

Mark Berger, voorzitter van de Occam Association, zei:

“Dit is een enorm moment voor het Occam.fi-ecosysteem. In één gelijktijdige lancering hebben we allebei de mogelijkheden van ons OccamRazer-platform bewezen om IDO’s te hosten en hebben we een eerlijke en transparante manier geboden om het OCC-token aan onze gemeenschap aan te bieden. Ik ben overweldigd door de reactie van onze strategische partners en community. We kijken er nu naar uit om andere blockchain-startups te hosten die vergelijkbare succesvolle verhogingen willen uitvoeren via OccamRazer. “

Related Posts